Роклегендата Ози Озбърн обяви, че ще се премести обратно от Лос

...
Роклегендата Ози Озбърн обяви, че ще се премести обратно от Лос
Коментари Харесай

Ози Озбърн напуска САЩ: Омръзна ми хора да бъдат убивани всеки ден

Роклегендата Ози Озбърн разгласи, че ще се реалокира назад от Лос Анджелис в Англия, съобщи ДПА. Роденият в Бирмингам фронтмен на групата " Блек Сабат " съобщи, че му е омръзнало от всеобщите стрелби във втората му татковина. Той ще се прибере в родината дружно със брачната половинка си Шарън, с която подписа брак през 1982 г. Двойката, ще живее в 120-годишното си имение Уелдърс Хаус в графство Бъкингамшър, северозападно от Лондон.

" Всичко (в САЩ) e неуместно. Омръзна ми хора да бъдат убивани всеки ден. Един Господ знае какъв брой доста хора са били убити при учебни стрелби. И тази всеобща пукотевица на концерт в Лас Вегас ", изясни Ози Озбърн пред в. " Обзървър ".

" Освен това, не желая да умра в Съединените щати и да бъда заровен във Форест Лоун ", добави 73-годишният рок деец, имайки поради частното гробище в Калифорния, където са положени тленните остатъци на доста звезди.

" Аз съм англичанин. Искам да се върна. Но в случай че жена ми беше споделила, че би трябвало да заминем и да живеем в Тимбукту, щях да потегли. Но не, просто е време да се прибера вкъщи ", добави още именитият музикант.

Шарън Озбърн от своя страна настоя, че решението няма никаква връзка с обстоятелството, че брачният партньор й е диагностициран с заболяването на Паркинсон: " Зная, че хората ще си помислят това. Не е по този начин. Просто е време. Америка се промени толкоз фрапантно. Това въобще не са Съединените американски щати ", добави тя пред неделното издание на в. " Гардиън ". 

На 9 септември Ози Озбърн ще издаде своя 13-и солов албум " Пациент номер 9 ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР